Beauty

Wat is het verschil tussen conditioner en crèmespoeling?

Ik heb weer een avondje lezen achter de rug. Op zoek naar het antwoord van: Wat is het verschil tussen conditioner en crèmespoeling. Ik heb eigenlijk nooit geweten dat er verschil tussen zat 😉 Ik dacht dat het gewoon een benaming was voor hetzelfde. Maar niets is minder waar!

Hoewel op het oog er bijna geen verschil tussen zit hebben ze beide een verschillend doel. Conditioner is bedoelt om je haar te voeden en te beschermen. Er zitten voedende, verzorgende en beschermende bestanddelen in. Het trekt in diep in je haar om het doel zo goed mogelijk te bereiken. Crèmespoeling maakt je haar lekker zacht en makkelijker te borstelen. Maar werkt vooral op de oppervlakte. Maar er zitten tegenwoordig ook wel voedende en verzorgende bestanddelen in crèmespoeling maar die werken vooral op de oppervlakte.

Tip van de dag, heb je snel last van een geïrriteerde hoofdhuid, maar pluist je haar enorm. Kies een crèmespoeling want die is milder :). Heb je dit niet maar heb je last van droog of pluizig haar, kies dan een conditioner. Dit voedt je haar ook nog na het douchen.