Fashion

Verzorging van je kleding, wat staat er op je label

Heb je net nieuwe kleren gekocht, 1 keer wassen en het is niet meer zo mooi. Het is te klein geworden bijvoorbeeld. Raad eens, op die kleine labeltjes staat hoe je het kledingstuk moet wassen :).  Ik kan alleen niet altijd zo goed kan onthouden wat die symbolen ook alweer betekenen. Ik ben niet zo’n type die de handleiding van de wasmachine erbij houdt ;). De mysteries van het waslabel ontrafelt!

Leuk al die symbolen, maar wat betekenen ze eigenlijk? Nou dit!

806_0

Maarrr als je je strikt aan deze voorschriften houd dan betekent dit niet dat je nooit meer krimpende kleding zal hebben, maar het zal een hoop schelen :). Ik ga het bovenstaande plaatje boven mijn wasmachine hangen, dan kan mijn man het ook niet vergeten ;).

Heb jij tips voor de verzorging van je kleding? Stuur ze graag naar me!

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.