Fashion

Verzorging van je kleding, wat staat er op je label

Heb je net nieuwe kleren gekocht, 1 keer wassen en het is niet meer zo mooi. Het is te klein geworden bijvoorbeeld. Raad eens, op die kleine labeltjes staat hoe je het kledingstuk moet wassen :).  Ik kan alleen niet altijd zo goed kan onthouden wat die symbolen ook alweer betekenen. Ik ben niet zo’n type die de handleiding van de wasmachine erbij houdt ;). De mysteries van het waslabel ontrafelt!

Leuk al die symbolen, maar wat betekenen ze eigenlijk? Nou dit!

806_0

Maarrr als je je strikt aan deze voorschriften houd dan betekent dit niet dat je nooit meer krimpende kleding zal hebben, maar het zal een hoop schelen :). Ik ga het bovenstaande plaatje boven mijn wasmachine hangen, dan kan mijn man het ook niet vergeten ;).

Heb jij tips voor de verzorging van je kleding? Stuur ze graag naar me!