DIY,  Fashion

Pluisjes drama, hoe krijg je makkelijk pluisjes van je kleding

14a86dc17b0cbf81fed8071e2c7d6e0bKen je dat? Je favoriete kledingstuk dat je minimaal 1 keer per week draagt ziet er niet meer uit, omdat er allemaal pluisjes zijn ontstaan door het dragen. Oh wat heb ik daar een hekel aan! Ik zit nog steeds te wachten op de uitvinding van pluis-vrije-kleding. Maar tot die tijd heb ik deze tips voor je.

Er zijn meerdere manieren om pluisjes van je favoriete kledingstukken af te krijgen.

Tip 1 De pluizenkam
DSC00126c_2Ik heb deze thuis in de keukenla liggen. Ik kwam hem ooit tegen bij de supermarkt (ja, je komt af en toe de meest vreemde dingen daar tegen :P). Maar als je op internet zoekt dan heb je ze al voor € 2,- á € 3,-. Het werkt echt best wel goed en effectief om pluisjes van je kleding af te ‘kammen’.

 

 

Tip 2 De Pluizendief9200000008136888
Het is net een kruimeldief, maar dan voor pluisjes ;). Het is wel wat duurder dan een pluizenkam. Maar ook effectief om pluisjes te verwijderen. De pluizendief is wel beter als je pluisjes van wol wil verwijderen. Wanneer je dit doet met een pluizenkam dan loop je de kans je stof uit te trekken. Dat zal niet zo snel gebeuren met dit apparaat.

Tip 3 Een oud scheermesje
Je hebt een feestje en op je rok zitten allemaal pluisjes. Hier kom je natuurlijk 15 minuten voordat je weg moet achter. Haal dan een oud scheermesje uit je kast! Ik vond deze tip op een blog voorbij komen. Briljant! Je moet alleen opletten dat je het wel voorzichtig doet en dat je de stof een beetje strak houdt, anders snij je natuurlijk een gat in je kledingstuk.
enhanced-buzz-21192-1363187117-1Dat waren mijn tips! Heb je ook tips? Stuur ze graag naar me!

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.