Pinterest Lover

Pinterest Lover

so-i-asked-her-how-on-earth-she-ever-thought-of-that-genius-idea-she-didnt-she-saw-it-on-pinterest-59039Pinterest is echt een briljant platform om de leukste ideeën op te doen, maar ook om leuke blogs te vinden! Ik ben stiekem wel een beetje Pinterest verslaafd. Ik zit er elke dag wel op te snuffelen. Ik wil graag op mijn blog delen wat voor handige tips of DIY’s of blogs ik via Pinterest vind!

 

 

De Perfecte staart door The Beauty Department
Ik hou echt van dit soort tutorials. Ze zijn namelijk haalbaar ;). Zelfs ik met m’n halflange dunne haar kan dit doen 😉

lucy-hale-vma-ponytail

DIY Dip Dye Schoenen
J
aa!!! Ik was zo gelukkig dat ik deze tegenkwam. Je koopt gewoon witte sneakers bij de Action of zo (kost bijna niets) en je gaat ze gewoon zelf te lijf! Deze tutorial vond ik echt briljant!

DIY-Dyed-Shoes

 

Ideeën hoe je op verschillende manieren lijsten kunt ophangen
Ik heb toevallig afgelopen zondag mijn huiskamer weer compleet omgegooid. Maar dat betekent ook dat niet alle lijstjes hetzelfde kunnen blijven hangen aan de muur. Hoe leuk zijn deze ideeën?!

aaf852327a9f07056b1ac310cad8cba3DIY Lip Scrub maken
Ik heb dus altijd in de winter gigantisch droge lippen. Ik ga dan altijd velletjes bijten, maar ja je kan dan beter even je lippen voorzichtig scubben. Het mooie aan de tutorial hieronder is dat het met producten is die ik daadwerkelijk thuis heb. Ik kom altijd tutorials tegen waarbij staat dat het alleen producten zijn die je al in huis hebt. Maar ik heb niet altijd toevallig rozenblaadjes in huis of soda! Dus deze vond ik heel fijn, want dit zijn simpele ingrediënten.
377fd33bb4a99b578ec6b3426af69a28DIY Lip Smoothie Tutorial
Ok, dan heb je de scub en dan? Nou volg dan de onderstaande tutorial!
6e402f574ab1beae886e972b3b73b660

Tot zover de leuke dingen die ik tegenkwam op Pinterest. Binnenkort meer ;)!

 

 

 

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.