Beauty

Mijn favoriete make-up onder € 5,-

Als je een tijdje mijn blog leest dan is het wel duidelijk dat ik niet zoveel geld uitgeef ;). Ik vind het gewoon een beetje zonde van mijn geld om een mascara te kopen van € 15,- terwijl ik weet dat het ook goedkoper kan. Daarom: Mijn favoriete make-up onder € 5,-!

Mascara

Ik heb altijd mascara van de Hema (ook Maybelline bij de Action vandaan, maar die is boven de € 5,- dus die staat niet in dit lijstje ;)). Hoewel mijn wimpers wel donker zijn, zijn ze niet mega lang en krullend. Wil ik dus een beetje mooie wimpers dan heb ik altijd een mascara nodig met een kammetje. Mijn favoriete mascara is de Hema 3D Effect Volume Mascara. Deze kost € 4,25 bij de Hema (ja duh haha).

Lippenstift

Lippenstift kun je echt zo duur maken als dat je zelf wilt. Vaak als je longlasting wil die niet afgeeft moet je echt iets meer uitgeven. Maarrr, is dat niet een vereiste, top! Ik heb momenteel 6 (!) lippenstiften van Essence in mijn make-up tasje. Waarom zoveel? Ze kosten niet zoveel en zo kun je elke dag je lippenstift aanpassen op je humeur (handig toch?). De lippenstiften van Essence zijn bij de Kruidvat maar € 2,39 per stuk.

Oogschaduw

Oei, straks gaan mensen nog denken dat ik Essence probeer te promoten hahaha. Maar ik ben erg fan van hun producten. En met mij meer :). Ik ben dol op de huidige ‘Nude’ trend. Valt helemaal in mijn straatje. Dus ik ben erg gelukkig met mijn ‘All about Nude’ Oogschaduw Palette van Essence. Deze is verkrijgbaar voor € 3,59 bij onder andere de Kruidvat

Foundation

Oei, deze is lastig, want meestal is het lastig een goede foundation te vinden onder de € 10,- laat staan onder € 5,-. Nu struin ik altijd de voordeelbakken door voor aanbiedingen ;). Maar ik heb inmiddels ook twee foundations gevonden die uit zichzelf al goedkoop zijn. De eerste is NYC Natural Matte Foundation. Deze kost € 3,99. Mijn huid glimt snel en deze foundation is echt mat, ideaal vind ik zelf om mee te blenden etc etc. Maar je hebt ook Essence Stay All Day Foundation. Al te krijgen voor € 3,89. Deze blijft bij mij echt best wel lang zitten. Beide zijn te verkrijgen bij de Kruidvat 🙂 (De Kruidvat zit elke week in mijn boodschappenronde haha).

Dat waren weer mijn tips weer voor deze keer!