DIY

Het handvat van je tas maken/repareren

Ik ben dol op tassen! Eigenlijk ben ik dol op een hoop dingen haha. Maar goed, ik wissel vaak van tas en ik heb ook veel tassen. Want het is natuurlijk een sport om de leukste tassen te scoren voor zo min mogelijk. Nadeel wat ik alleen vaak heb is dat de handvaten meestal niet langer meegaan dan 6 maanden :’). Dan beginnen er scheurtjes te ontstaan of iets anders laat los. Maar ja je gaat natuurlijk niet een tas weggooien omdat het handvat niet meer zo mooi is;).

De truc? Secondelijm! Ik maak de scheurtjes in mijn handvaten altijd met secondelijm. Ook wanneer er een plastic stukje afbreekt of wat dan ook. Ik maak het met secondelijm. Tenzij het een stukje stiksel is, dan ga ik dat te lijf met naald en draad.

Handvat 1

Maar ja, op een gegeven moment is zelfs met secondelijm je handvat niet meer te maken. Wat dan? Ik heb zoiets leuks gevonden op internet. Raad eens, je kunt die handvaten gewoon los kopen! Je hoeft nooit meer je favoriete tas weg te doen omdat het handvat stuk is! Je kunt er gewoon een nieuwe voor kopen. Of je tas een andere look geven door een ander handvat te kiezen. Het mooie is wel dat de prijzen me ook enorm meevielen.

Dus! Investeer in een flesje secondenlijm en je tassen gaan een stuk langer mee :).

Lianne - PinkBudget

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Dit vind je misschien ook leuk...