DIY

DIY: Pringles Bussen

DIY Pringles Banner

Ja daar is mijn tweede DIY. Ik vind het echt super leuk om te doen. Om nou te zeggen dat ik zelf zo creatief ben, nee ik zal eerlijk zijn. Ik haal al mijn ideeën van Pinterest af.  Wat heb ik gedaan:Pringles bussen DIYStap 1: Eet een bus Pringles leeg 😉
Zorg dat je een lege (of een heleboel) bussen Pringles hebt. Wat je met die bussen kan, echt waar de mogelijkheden zijn eindeloos!

Stap 2: Beschilder de lege bus
Huh er zit toch een draadje omheen? Jup! Maar hoe strak je die draad er ook omheen draait er blijven miniscule plekjes zichtbaar. Daarnaast als je de bus beschildert is je ondergrond een beetje stroef. Hierdoor blijf het beter zitten.

Stap 3: Draaien maar!
Ja hier moet je wel geduld voor hebben. Wat ik heb gedaan is het begin vastgeplakt met lijm en toen ben ik om de bus heen gaan draaien. Ik heb gelijk een tip wat je niet moet doen, namelijk je draadje met secondelijm vastplakken. Het stukje draad dat ik vastgeplakt had ging namelijk verkleuren. Bovenin had ik het vastgeplakt met een lijmpistool en dat bleef mooi. Ik heb voor deze bus katoen gebruikt dat ik gekocht heb bij de Action.

Stap 4: Versieren
Zonder iets erop ziet het er al enorm gaaf op. Ik heb het nog een kleine touch gegeven door knoopjes erop te lijmen. Ik heb een zak met oude knoopjes en dat kwam nu dus enorm van pas.

koffie PringlesEn voilá! Je kunt Pringles bussen voor allerlei doeleinden gebruiken. Je kunt er een leuk vaasje van maken. Je kunt er je spaghetti in bewaren of je koffiepads ;).

 

 

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt. Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.