DIY

DIY Hero Fruitontbijt Vaasjes

Yes m’n eerste DIY! En het lukte ook nog in 1 keer hahaha. Ik had een paar weken geleden Hero Fruitontbijt gehaald omdat dit in de aanbieding was. Ik wilde het een keer uitproberen. Nou het is niet mijn smaak :), maar dat maakt verder niet uit. De flesjes vond ik zo mooi en robuust! Dus ik dacht laat ik die eens schilderen 😉

Bij de Action hebben ze momenteel Home Deco Verf voor erg weinig (Lees: € 1,99). Nou geloof me je kan het overal op smeren hahaha. What did I do:

DIY Hero Fruitontbijt vaasjes

Stap 1: Maak de flesjes schoon.

Haal de labels eraf. Daarna blijft er een gigantische plaklaag zitten, tip van grootmoeder: Laat het weken in olijfolie, pulk je het er zo vanaf.

Stap 2: Eerst even een grondlaagje

Hier ging ik een beetje de fout in. Dat is ook te zien op de middelste foto. Die flesjes zijn doorzichtig en de verf dekt niet in 1 keer. Doe eerst even een grondlaagje met een primerkleurtje (grijs of wit) en ga dan pas met kleur aan de slag.

Stap 3: Verven maar!

Mensen gaan me nu uitlachen denk ik. Wat ik had gedaan heb is een oude pollepel gebruiken om het flesje te klemmen en te draaien. Het werkte echt briljant omdat ik het flesje makkelijk kon draaien. Ik heb het namelijk met een kwast gedaan en dat ging op zich best goed zolang ik kon draaien. Maar je zou het ook kunnen proberen met een rollertje.

Tadaa vaasjes van Hero Fruitontbijt flesjes. Je kunt dit natuurlijk met elk soort flesje of verpakking doen, maar dit was mijn eerste ingeving :-P. Ga je dit ook doen? Ik wil het graag zien! Stuur me graag foto’s!