A-merken bij de Action of Big Bazar, hoe kan dat toch?

Hoera voor de Action, Big Bazar en andere leuke goedkope winkels! Iedereen onder ons die geen geld heeft voor A-merken kan altijd nog naar deze winkels. Ze hebben een heel assortiment met A-merken, maar vooral de beautyproducten en make-up trekken elke week weer mijn aandacht! Maar hoe kan dat toch dat ik mijn mascara van Maybelline bij de Action voor 5 euro koop en in de drogist voor 15 euro?!

Ik ben even gaan speuren op het internet. Wat ze doen is restpartijen opkopen bij fabrikanten zelf. Zij hebben dan omdat er een bijvoorbeeld een actie was of een lancering van een nieuw product heel veel geproduceerd, maar vervolgens gaat de hype liggen en komen ze niet meer van hun product af. Of ze zijn over gestapt op een nieuwe betere versie. Top! Ja, maar wat moet je nou met een pakhuis vol mascara’s. Dit soort bedrijven zijn heel happig om dan in bulk hun product te verkopen aan bijvoorbeeld de Action of Big Bazar. Het grappige is dan ook dat het me inderdaad opviel dat de make-upjes soms niet bij de drogist te koop zijn omdat het een product is van vorig seizoen. Bron: action.nl

Lianne - PinkBudget

Hi ik ben Lianne en ik ben oprichtster van PinkBudget.nl. Ik startte in februari 2015 deze budget blog welke eigenlijk is ontstaan uit 2 grote interesses: schrijven en budget bewust zijn. Ik merkte dat mijn definitie van goedkoop anders is dan die van de mensen om mij heen. Ook keken mensen mij vaak aan voor tips waardoor ik besloot een blog te starten om de tips via het internet te delen. Inmiddels blog ik over alles wat mij bezighoudt.

Samen met mijn man Patrick woon ik met onze 2 kids Dean (2011) en Skye (2017) in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik Security & Compliance Officer bij team.blue. In mijn vrije tijd blog ik graag of ben ik aan het knutselen of de hort op met mijn kids.

Aanbevolen artikelen