Blame it on the bump

Ja die radiostilte op Pinkbudget die was wel heel erg lang hè :S. Het was ook eigenlijk helemaal niet mijn bedoeling om te stoppen met bloggen tijdens mijn zwangerschap, toch gebeurde het. In mijn eerste maanden had ik erg last van vermoeidheid. Daarna had ik last van iets anders. Ik had namelijk geen inspiratie meer voor mijn blog :(. 

Als je zwanger bent dan draait je leven echt serieus nog maar om 1 ding en dat is je gezin. Mijn hoofd zit redelijk vol met baby, babyspullen, lezen over babydingen, mijn zwangerschap, ideeën voor de babykamer, Dean, Patrick, mijn werk etc etc. Het is dan verdraaid moeilijk een blog te hebben over budget dingen terwijl je zelf met totaal iets anders bezig bent. Ik vind het makkelijker om te bloggen en te schrijven over dingen die mij bezig houden. Toen ik begon met Pinkbudget was ik heel erg bezig met dingen op een budget doen. Nog steeds! Maar dan in een andere categorie, mijn focus ligt nu bij onze aankomende gezinsuitbreiding en minder bij andere dingen. DIY’s doe ik daadwerkelijk momenteel niet. Dus ja, wat moet je dan.. Ik ben mijn blog gestart met het idee te bloggen over dingen die mij bezig houden in het dagelijks leven.

Ga je dan nu een baby/mama blog beginnen? Nope, daar ligt nog steeds niet echt mijn interesse. Maar ik wil wel meer aandacht besteden aan het onderwerp. Het is nu eenmaal iets wat mij bezig houd op dit moment. Het lijkt me heel leuk om af en toe een blogpost te plaatsen hoe ik mijn gezin draaiende houd op een budget. Dus ja ik speel wel met de gedachte om een blog te schrijven hoe je goedkoop aan zwangerschapskleding komt of waar je aan moet denken als je low-budget bezig bent voor een babyuitzet. Maar het betekent niet dat het een hoofdonderwerp van mijn blog gaat worden. Mijn hoofdonderwerp is nog steeds budget, maar dan breder :).

Ga ik dan nu wel weer elke week bloggen? Weet ik nog niet. Ik heb vaker geschreven dat het absoluut mijn bedoeling is. Volgens mij schreef ik het voornamelijk voor mezelf als reminder. Maar ik denk dat het handiger is om me te volgen via Facebook of via de nieuwsbrief. Dan zie je namelijk vanzelf wanneer ik weer iets geplaatst heb. Ik denk namelijk niet dat het haalbaar voor mezelf is om elke woensdag een blogpost te plaatsen :).

Ok, dit was toch een kleine update :). Er volgt snel weer een blogpost van mij :).