Nieuwe blogpost en nieuwe ideeën

8166699189_35ac26b762_o

Sorry sorry sorry! Afgelopen woensdag zat je vast met smart te wachten op een blogpost van me… maar die kwam maar niet. Ik had een beetje erg drukke week en vooruit werken is nog niet helemaal mijn ding. Hoewel ik al een jaartje blog, soms kom ik nog aardig in de knoop met plannen. Maar ik beloof beterschap! Ik ben zelfs al bezig met een nieuwe blogpost en een oplossing voor mijn plannings-probleem. Morgenavond komt mijn nieuwe blogpost online. Het zal weer een ‘prijzen vergelijken’ blogpost zijn. Blijkbaar vallen die erg in de smaak en ze zijn ook erg leuk om te doen :). Heb je trouwens ideeën voor producten waarvan je altijd al jezelf hebt afgevraagd of het goedkoop is laat het me vooral weten! Morgenavond dus een nieuwe blogpost!