Mijn favoriete YouTube filmpjes – februari 2016

Banner Youtube favoritesTijd voor wat nieuws! Ik ben dol op korte filmpjes kijken! Zeker op YouTube en Instagram. Nu vlog ik zelf niet, dat durf ik nog niet zo goed :). Dus wat ik wil doen is de leukste maar vooral de nuttigste filmpjes die ik tegenkom met jullie delen. De onderwerpen zullen verschillen tussen life hacks, beauty, budget tips, fitness, humor, noem het maar op. Het rijtje deze week is echt heel leuk geworden. Dus ga lekker op de bank liggen met een kop koffie of een kop thee en kijk mee!

Tips voor de perfecte selfie

Dit filmpje moet je echt even kijken, ookal ben je niet van de selfies, er zitten echt handige tips verstopt tussen de regels. Bijvoorbeeld dat je een zonnebril heel goed kunt gebruiken als telefoonstandaard (had ik dat maar eerder verzonnen)!

5 Tips om je nagels lang te laten groeien

Normaliter als ik dit soort filmpjes zie dan denk ik ‘ja eh dat lukt mij nooit’. Nu heb ik zelf Acryl nagels, maar zelfs ik pas sommige tips toe. De tips die deze leuke dame noemt klinken eigenlijk best logisch. Dus moeite om lange nagels te laten groeien? Bekijk deze video.

28 Beauty Hacks

Sommige tips kende ik al, maar deze dame is zo grappig en zo leuk dat ik dit filmpje je niet wilde onthouden (serieus echt heel grappig, ze lijkt eerlijk gezegd een beetje op mij haha). Ze heeft namelijk ook tips die ik zelf nog niet kende of die ik wel kende maar zij heeft dan weer een andere variatie die mij handiger lijkt :).

Pinterest Hacks testen

Kleine waarschuwing, de dame in deze video heeft nogal een druk karakter en ze praat een beetje snel (goh waar ken ik dat van :)). Er zijn dus online video’s te vinden van vloggers die de tips die op Pinterest staan uitproberen. Ik vond deze met het thema valentijnsdag en dat is natuurlijk wel toepasselijk omdat het zondag valentijnsdag is. Het grappige aan deze video is dat ze tijdens het filmen het resultaat zelf nog moet zien (en dat gaat dus niet altijd goed 😉 ).

Hacks voor wassen!

Ok 2 kleine disclaimers, 1. ja er staat dat het mommy hacks zijn, maar deze tips zijn ook extreem nuttig als je nog geen kids hebt. 2. Er wordt extreem veel reclame gemaakt voor LG wasmachines die je in mijn optiek alleen kan betalen als je een zeer riant salaris hebt. Maar voor de rest, ik ben dol op whatupmoms en ik vind deze tips briljant (L).

Dit waren de filmpjes voor deze keer. Hopelijk zit er iets tussen waar je iets aan hebt. Volgende keer deel ik mijn favoriete Instagram filmpjes!

Handtekening