Nog een inspiratiebron: Michelle Phan

Michelle Phan - Inspiratiebron PinkBudgetIk vind het eigenlijk wel leuk om mijn inspiratiebronnen met jullie te delen. Zeker omdat het doel van mijn blog is dat je een glimlach op je gezicht hebt als je mijn blogs hebt gelezen. Al is het omdat ik iets grappigs heb geschreven of omdat ik een tip voor je had die je gelijk wil gaan uitproberen :). Dus deel ik heel graag de blogs en/of vlogs die een glimlach op mij gezicht veroorzaken.

Michelle Phan heeft mijn interesse in make-up enorm aangewakkerd. Ik heb een periode gehad dat ik niet goed in mijn vel zat, en make-up stond niet heel hoog op mijn prioriteitenlijstje. Ik voelde me slecht en voor m’n gevoel zag ik er ook slecht uit. Toen is mij verteld dat als je je slecht voelt (lees: depressief) moet je vooral dingen doen die je leuk vind. Nou op één of andere manier kwam ik terecht op Youtube. Het begon met nail-art filmpjes en het eindigde met dagelijks de vlog van Michelle Phan kijken.
Michelle Phan

Doordat zij dingen uitlegt op een manier die ik begrijp bleef ik kijken. Daarnaast vind ik haar zo leuk en enthousiast. Ook blijft ze vooral zichzelf, soms zie je toch een arrogantie bij personen die ‘beroemd’ worden. Dat heeft zij naar mijn mening niet.

Maar nog even terugkomend, haar filmpjes zijn leuk om naar te kijken en haar uitleg zijn super simpel om te volgen. Iedereen kan een make-up expert worden als je vaak haar filmpjes kijkt hahaha. Maar wat ze ook heeft zijn vlogs met budgettips. Daar houd ik van :D.

Ik heb weer een paar van mijn favoriete filmpjes voor jullie verzameld :).Hopelijk vonden jullie het leuk om over één van mijn inspiratiebronnen te lezen! Tot de volgende keer ;).

Handtekening