Banner colour make-over pinkbudgetAls ik iets in mijn kop heb dan heb ik het niet in mijn kont. Dat wij net in ons huis woonde ging ik voor de rode en zilveren accenten in huis. Rode kleedjes, rode bloempotjes, rode theedoeken en handdoeken. Noem het maar op. Maar ja, smaken veranderen, dus ik had een paar maanden geleden in gang gezet om alles naar licht roze en grijs te veranderen. Nou dat lukte aardig, maar je hebt altijd spullen waar niets mis mee is, maar ze zijn totaal de verkeerde kleur. Ik heb er een beetje erg last van dat ik niets kan weggooien. Nou ik had het weer eens in mijn bol en ben flink aan de gang geweest met mijn verfkwast!

Make-over bloempotjes 1 Pinkbudget

Make-over bloempotjes 2 Pinkbudget

Wat ik dus heel voorzichtig heb gedaan met 6 (!) lagen is de potjes overnieuw verven :).

Wat heb ik gedaan:
1. Eerst heb ik de buitenkant rondom wit geverfd. Ik had namelijk nog behoorlijk veel verf over van mijn vorige DIY’s dus ja dan heb je het toch liggen. Na 4 lagen was het mooi egaal wit.
2. Nadat ik de buitenkant heb geverfd ging ik verder met de binnenkant, ook die kreeg 4 lagen.
3. Daarna ging ik met een rol ducktape en een potlood een lijn om het potje trekken. Hier heb ik geen foto’s van want ik had geen handen over :P. Door het potlood op de rol te leggen had ik een stabiele ondergrond voor het potlood en vervolgens draaide ik het potje. Hierdoor had ik een perfecte lijn tot waar ik het potje roze wilde schilderen.
4. Verbazingwekkend genoeg had ik genoeg aan 2 lagen roze verf.

Ik was zo verschrikkelijk blij met het resultaat! Vervolgens ging ik van alles te lijf met de kwast maar het resultaat daarvan is binnenkort te zien :). Mijn kwast en verf komen beide bij de Action vandaan.

Oh ja! Laatst riep ik op Facebook om voorlopig frisdrank/bierflesjes te bewaren. Die DIY komt er ook aan! Houd mijn blog in de gaten ;). Oh en like mijn FB-pagina, dan ben je altijd op de hoogte wanneer ik iets plaats.

Handtekening