Ietsjes rustiger op pinkbudget.nl – Ik ben op Bevrijdingspop!!

Me Banner BpopJa Bevrijdingsdag komt eraan!! Sinds 2008 werk ik gedurende een week als vrijwilliger op Bevrijdingspop in Haarlem. Maar ja als je aan het werk bent op een festival kun je niet zo intensief bloggen. Daarna heb ik vaak 3 dagen nodig om bij te komen dus je raad het al, ik zal de komende twee weken niet zoveel bloggen, maarrrr…

No worries ik ga op Instagram gewoon mijn weekje Bevrijdingspop fotograferen en delen :). Daarnaast staan er wat berichten klaar om gepost te worden dus het is niet alsof er niets op mijn blog komt te staan ;). Het was sowieso rustiger op mijn blog omdat ik last heb van een stijve nek. Vorige week is het in mijn nek geschoten en sindsdien is de hittepit mijn beste vriend. Ik kan dus slecht achter de computer zitten :S.

Wat doe ik op Bevrijdingspop?
Ik sta daar al jaren (lees: 8 jaar) in de medewerkers catering. Daar verzorg ik voor de vrijwilligers het ontbijt, lunch en avondeten. Ondanks dat het hard werken is, is het verschrikkelijk leuk om te doen. Ik hoor vaak mensen zeggen: ‘Jij neemt vakantie op om te gaan werken?’. Jep! Het is echt super leuk en gezellig! Ik heb zelfs dat ik 7 maanden zwanger was van mijn zoontje broodjes staan smeren hihi.

collage BpopJa ook zwanger hahaha. Me 2 Bpop

Huh de nieuwe hekken gek? 
Ja tijdens die 8 jaar heb ik 2 jaar een uitstapje gemaakt naar het hekkenteam (waar mijn man nog steeds onderdeel van is overigens). Mensen kijken me altijd heel gek aan als ik dat vertel, maar het is toch echt zo. Ik heb fotobewijs ;).
Hekken Bpop

Lijkt het jou ook leuk om mee te helpen? Dat kan! Ze zoeken altijd extra vrijwilligers op Bevrijdingspop. Zie ook hun website of hun Facebook pagina. Je kunt natuurlijk op 5 mei ook komen genieten van de goede muziek en de gezelligheid ;).