Primark: Fashion onder € 10,-

7035147289_dae6834f99_kWhoohoo seizoenswissel zit eraan te komen! Naast dat de lente zon met zich meebrengt (say goodbye ‘winter-depressie’). Betekent dit ook nieuwe collectie in de winkels! Jippie!!
Als ik naar een winkel ga dan koop ik het liefst zoveel mogelijk voor zo weinig mogelijk. Je zal mij gewoon niet zo snel meer dan € 15,- betalen voor een broek of shirtje. Hoera voor de Primark, want hun winkel hangt vol kledingstukken die aan mijn eisen voldoen! Wat hangt er nu in de winkels?

Waarom was er nog geen Primark toen is 16 was, serieus! Mijn ouders hadden niet zoveel te spenderen, maar hadden wel een dochter die dol was (en is) op kleding :). Nee ik wordt niet gesponsord door de Primark maar ik ben gewoon een huge fan! Juist omdat ik weiger heel veel uit te geven maar wel er leuk uit wil zien.

Wat is er nieuw?
Primark heeft op de website een pagina waarmee ze je meenemen met de nieuwe trends en wat er nieuw in de winkel hangt. Top! Want ik weet al wat ik wil hebben :). En wat hieronder staat is ook nog onder de €10,-!

Primark onder 10 euro