16238069421_5d8066741e_z
Het wereld wijde web staat bomvol met leuke mode webwinkels (lees: ontelbaar!). Maar soms zitten juweeltjes een beetje verstopt (of misschien niet, maar tips zijn altijd gratis ;)). Mensen om mij heen weten dat ik altijd op zoek ben naar goedkope winkels waar ik leuke kleding en schoenen kan kopen voor weinig. Meestal ken ik de winkels al, maar soms zitten er nieuwe tussen! Super leuk natuurlijk! De goedkope shops die ik erg leuk vind en die niet duur zijn deel ik graag met jullie!

Kiabi
Hun slogan is mode voor kleine prijzen. Nou zegt genoeg dacht ik zo! Ik moet eerlijk bekennen dat ikzelf nog niets bij hun besteld heb, maar daar gaat heel snel verandering in komen. Ze hebben gewoon een categorie voor mode onder de € 10,-(!) en er zitten nog leuke dingen tussen ook!

Twinkeltje
Ik moet eerlijk bekennen dat ik hun reguliere collectie fantastisch vind, maar ietsjes boven mijn budget (Sorry ik ben af en toe echt heel gierig ;)). Geeft niet! Want ze hebben ook een Sale categorie. Daar vind je de leukste items voor echt heel weinig!

Romwe
Dit is de enige internationale winkel die in dit rijtje staat. Maar ze bezorgen gewoon in Nederland dus geen probleem (let alleen even op dat je alleen kan betalen met Paypal of met een creditcard ;)). Maar ze hebben super leuke kleding voor heel weinig. Maar let op, ze hebben veel deals die er waarschijnlijk de volgende dag niet meer op staan. Voordeel is wel dat ze je items binnen 24 uur versturen (WHOOHOO).

BonPrix
Ok, deze zal niet onbekend zijn :D. Ze hebben heeeeeel veel reclames op tv. Al vond ik de reclames vroeger leuker dan tegenwoordig. Maar ver voordat ze reclames gingen maken kende ik BonPrix al en bestelde ik er al heel vaak leuke dingen. Er lag altijd een boekje van BonPrix bij mijn tante en dat bladerde ik altijd door. Ze hebben best veel kledingstukken en schoenen die ik never ever zou dragen, maar als je goed zoekt dan vind je fantastische juweeltjes ;).

Weet jij ook shops die echt perfect in dit rijtje passen? Waar mensen met weinig te spenderen toch wat leuks kunnen scoren? Stuur ze graag naar me op!

PS. ik word niet gesponsord of iets dergelijks om deze shops te promoten. Deze ben ik gewoon tegengekomen en wil ik graag delen :).