DIY Pringles Banner

Ja daar is mijn tweede DIY. Ik vind het echt super leuk om te doen. Om nou te zeggen dat ik zelf zo creatief ben, nee ik zal eerlijk zijn. Ik haal al mijn ideeën van Pinterest af.  Wat heb ik gedaan:Pringles bussen DIYStap 1: Eet een bus Pringles leeg 😉
Zorg dat je een lege (of een heleboel) bussen Pringles hebt. Wat je met die bussen kan, echt waar de mogelijkheden zijn eindeloos!

Stap 2: Beschilder de lege bus
Huh er zit toch een draadje omheen? Jup! Maar hoe strak je die draad er ook omheen draait er blijven miniscule plekjes zichtbaar. Daarnaast als je de bus beschildert is je ondergrond een beetje stroef. Hierdoor blijf het beter zitten.

Stap 3: Draaien maar!
Ja hier moet je wel geduld voor hebben. Wat ik heb gedaan is het begin vastgeplakt met lijm en toen ben ik om de bus heen gaan draaien. Ik heb gelijk een tip wat je niet moet doen, namelijk je draadje met secondelijm vastplakken. Het stukje draad dat ik vastgeplakt had ging namelijk verkleuren. Bovenin had ik het vastgeplakt met een lijmpistool en dat bleef mooi. Ik heb voor deze bus katoen gebruikt dat ik gekocht heb bij de Action.

Stap 4: Versieren
Zonder iets erop ziet het er al enorm gaaf op. Ik heb het nog een kleine touch gegeven door knoopjes erop te lijmen. Ik heb een zak met oude knoopjes en dat kwam nu dus enorm van pas.

koffie PringlesEn voilá! Je kunt Pringles bussen voor allerlei doeleinden gebruiken. Je kunt er een leuk vaasje van maken. Je kunt er je spaghetti in bewaren of je koffiepads ;).