2621315086_623d734a8f_zIk heb dus best wel vaak dat ik ’s morgens wakker word en eerst 5 minuten aan het nadenken ben wat voor dag het is. Vervolgens schiet ik in de stress want het is een werkdag en ik moet opschieten. Maar dan begon pas echt de ellende, wat moest ik aantrekken! Als ik namelijk een outfit aanheb waar ik me toch niet helemaal happy in voel dan merk ik dat toch in mijn humeur.

Daar stond ik dan 30 minuten (die ik eigenlijk nodig had voor koffie en ontbijt) voor mn kast me vier keer om te kleden totdat ik een outfit had die ik leuk vond. Ja deze lang zin staat in de verleden tijd. Ik heb namelijk inmiddels een trucje om dat half uur te verkorten naar 5 minuten.

Mijn oplossing 🙂
Wat ik heb gedaan, is een fotoalbum gemaakt op m’n telefoon en op Pinterest. Vol met plaatjes van outfits. Heb ik al die kledingstukken? Nee, maar het gaat vooral om het idee dat op de foto staat. Kleuren combineren is niet altijd mijn ding. Ik zie altijd hele leuke dingen hangen op de paspop in de winkel. Maar als ik thuis de volgende ochtend weer voor m’n kast sta dan ben ik het idee weer kwijt. Nu scroll ik terwijl ik nog in bed lig door die foto’s heen. Als ik dan een outfit heb die me leuk lijkt en waar ik me lekker bij voel dan begint de dag in ieder geval geslaagd!

Apps
Je hebt hier natuurlijk ook apps voor waarbij je bijvoorbeeld foto’s kan maken van je hele garderobe en aan de hand daarvan kun je outfits samenstellen. Super leuk, maar ikzelf heb dus echt geen tijd om m’n hele kast te categoriseren :-P.

Leuke programma’s
Toen ik op zoek ging naar foto’s voor bij dit onderwerp stuitte ik op Polyvore. Op deze website kun je enorm eenvoudig zelf outfits samenstellen en delen op verschillende social media. Hoe leuk is dat! Dit kan je dus ook helpen met de ochtend-ik-weet-niet-wat-ik-aan-moet-trekken stress :).

ddfb77ef37220101ff7ac53b948af6b31e54fd665a11a54b90ca6cb2af95f702